Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο.Κ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑ(Κ)



ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η Ν.Ε.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ(Κ) http://antifakerkyra.squat.gr/


 Ανθέλληνες , απάτριδες ψευτο¨-αναρχικοι , τσιρακια της αμερικης και του Σορος. ...
ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ  ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ , ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕΣ  προπηλακισμοί και ξυλοδαρμοί μεταναστών και μαθητών ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ , ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !

Και ΣΑΣ  αναφέρουμε ως ψευτο-αναρχικούς γιατι ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο» Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Μασόνοι και ξένες υπηρεσίες κάνουν κουμάντο στην χώρα μας...!!!" όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.¨΄  
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΜΕΣΑ Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm)

Για τον απλούστατο λόγο ότι ενώ Αρνείστε μετά βδελυγμίας να κατονομάσετε  τους ζάπλουτους διεθνείς τραπεζίτες ως εβραιοσάξονες  τοκογλύφους καταστροφείς των εθνών, οι αναρχικοι  τους αναφέρουν γενικώς και αορίστως ως «Τραπεζίτες»

Διότι Ω! ανόητοι ανεγκέφαλοι έλληνες αναρχικοί ο Νο.1 εχθρός της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  είναι τα μεμονωμένα αυτόνομα ανεξάρτητα Έθνη, ο Εθνισμός, δηλαδή οι Εθνικές Οικογένειες και ειδικώς Έθνη όπως η Ελλάδα με μεγάλο βάθος χρόνου και τεράστια ένδοξη ιστορία τα οποία είναι πολύ δύσκολο να παγκοσμιοποιηθούν, αυτά τα έθνη όπως η Ελλάδα είναι ο  εχθρός και αντίπαλος και ο στόχος τους προς καταστροφή, από τους ζάπλουτους διενθεις τοκογλυφους τους οποίους συγκαλύπτετε και με τους οποίους συμμαχείτε για την καταστροφή της Ελληνικής πατρίδας και των Εθνών, βλάκες χειραγωγούμενοί μεροκαματιάρηδες σκλάβοι άνεργοι ή απλώς ανόητοι αναρχικοί της Ελλάδος! 
 Εμεις ειμαστε ενα εθνικο αυτόνομο κίνημα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση του καπιταλισμού.και θα συνεχίσουμε να πολεμούμε το συστημα με κάθε τρόπο και οπιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.
Καλούμε όσους ακόμα πιστεύουν στην Φυλή και στην ΙΔΕΑ να αντιταχθούν στους προβοκάτορες και παρακρατικούς που χειραγωγούν με κάθε τρόπο τις αντιδράσεις του λαού, γιατί είμαστε οι μόνοι που καταγγέλλουμε ανοικτά το μείζον εθνικό πρόβλημα των ξένων εισβολέων (λαθρομετναστων), οι οποίοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την ραγδαία αύξηση της ανεργίας, του παραεμπορίου, της εγκληματικότητος και της εθνολογικής αλλοίωσης του λαού μας. 

Γιατί αρνούμαστε να αφήσουμε την Ελληνική εργατική τάξη βορά στις αρπαχτικές διαθέσεις των διεφθαρμένων χρηματανθρώπων του Καπιταλισμού, που άλλωστε δεν έχουν κανένα σεβασμό προς την Πατρίδα, καθότι το κεφάλαιο δεν έχει Πατρίδα !
Ένας από τους πιό ένθερμους υποστηριχτές της Παγκοσμιοποίησης είναι ο γνωστός Τζορτζ Σόρος, που υποστηρίζει διακαώς την «ανοικτή κοινωνία» ( βέβαια δεν φωνάζει στους δρόμους..."εεε...οοο" - έχει άλλους για να φωνάζουν ) και ξοδεύει υπερβολικά ποσά για να διαφθείρει και να ελέγχει κρατη, πολιτικούς, οργανώσεις... «αντιρατσιστικές» και «δίκτυα» , για να καταπιούμε αμάσητες τις καπιταλιστικές του θεωρίες και να εθιστούμε στην κεφαλαγορά..

Με τα  χάππενινγκ στους δρόμους , που ίσως σας επιτρέψουν να γλείψετε κανένα κοκκαλάκι από τα προγράμματα δισεκατομμυρίων που ξεκοκκαλίζονται για τις πολυπολιτισμικές «επαναστατικές» και «αντι-εθνικιστικές» σας δραστηριότητες , Έτσι - στο όνομα του αντι-εθνικισμού, της δημοκρατίας και του πολυπολιτισμού, προετοιμάζεσται εσεις  οι νέοι μισθοφορικοί στρατοί της Νέας Τάξης για την ολοκλήρωση του δημοκρατικού έργου σας ...

Και τα παιδιά της Παλαιστίνης θα πετούν πέτρες στα εβραϊκά τανκς , ενώ εσεις οι  νεοταξίτες με παντομίμες θα μας παπαγαλίζεται πως η αγάπη για την Πατρίδα είναι... «φασισμός» !

Γιατί το Λαϊκό, Εθνικιστικό, Επαναστατικό Κίνημα είναι η μόνη εγγύηση Αντίστασης ενάντια στον Καπιταλισμό και τους υπηρέτες του, ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και τους υποτακτικούς της, ενάντια στο σύστημα και το πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο των διαπλεκομένων καναλαρχών και της "προοδευτικής" νομενκλατούρας.

 Ο Γερμανός πρώην καγκελλάριος Schroeder είπε, μετά τη Γένοβα: "Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το κίνημα εναντίον της παγκοσμιοποίησης είναι η ελπίδα για ένα διαφορετικό μέλλον. Πώς είναι δυνατόν να πιστεύουν και οι ίδιοι σε τέτοια παραμύθια ; Πρώτον, δεν υπάρχει κίνημα, αλλά αχταρμάς όλων των ακραίων κάτι. Από νεοφασίστες μέχρι νεοαναρχικούς...
Είναι θετικό να υπάρχει πάντως μια λαϊκή δημοκρατική και Όχι μια ΕΘΝΙΚΙΣΤΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ".

Αλήθεια, πώς συμβαίνει όλοι αυτοί , οι μεγάλοι πατέρες της παγκοσμιοποίησης , «επαναστάτες» και «κεφαλαιοκράτες» να ανήκουν σ' ένα και μόνο συγκεκριμένο έθνος; Αναρωτήθηκε κανείς πώς είναι δυνατόν, οι κατ' εξοχήν εχθροί του Εθνικού κράτους, η «νέα αριστερά» της εποχής μας να είναι ταυτόχρονα και εχθρός της Παγκοσμιοποίησης; Εαν κάποιοι θέλουν να πέσουν τα σύνορα και να καταργήσουν τα Εθνη-κράτη ώστε να γίνουμε ένας φυλετικός ανθρωποπολτός, αυτοί είναι!

Ο Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν που  ήταν ο πρώτος που αυτοχαρακτηρίστηκε αναρχικός είχε την τάση, μοιραία αντισημιτική, να βλέπει στους Εβραίους την κύρια πηγή των δεινών του έθνους, Οι νέγροι, σύμφωνα με τον Προυντόν, ήταν μια κατώτερη φυλή, ένα παράδειγμα της ύπαρξης ανισότητας ανάμεσα στις φυλές της ανθρωπότητας.

Και Σε εκείνους που επινόησαν το κάψιμο των τραπεζικών υποκαταστημάτων ως μέθοδο αναρχικής δράσης αφιερώνεται ο «Αναρχικός τραπεζίτης» του Φ. Πεσόα .
Στο δοκίμιο του μεγάλου Πορτογάλου, ένας πρώην αναρχικός και νυν τραπεζίτης-σπεκουλαδόρος Κατέληξε  στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος για να κατορθώσει να ξεφύγει από την επιρροή του χρήματος, χωρίς φυγομαχίες, ήταν να το αποκτήσει σε αφθονία. Οσο πιο άφθονο, τόσο πιο ελεύθερος θα αισθανόταν. Ο ίδιος λοιπόν ακολούθησε τη μέθοδο αυτή (όπως και πολλοί σύγχρονοι σύντροφοί του) όχι για να γίνει πλούσιος αλλά για να κατακτήσει την ελευθερία του !

Τι κοινο μπορει να εχει ο σημερινος "αναρχικος" με το Μπακουνιν ; Οι σημερινοι "αναρχικοι" ειναι ισως το σημαντικοτερο πιονι του Συγχρονου συστηματος...Μια φαινομενικη απειλη ....
Marfin - Ελεύθεροι ακόμα οι δολοφόνοι ; 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ουτε εσεις ουτε οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα !

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 

Ν.Ε.Ο.Κ  
Νέα Εθνικιστική Οργάνωση Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου