Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η Απόλυτη Ειρωνεία: Έκραξαν τον Πάγκαλο οι όμοιοι του...


Η Απόλυτη Ειρωνεία: Έκραξαν τον Πάγκαλο οι όμοιοι του...

Το κράξιμο των πολιτικάντηδων είναι το νέο σπορ (εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο) που αρέσει στους νεοέλληνες. Καλό όμως είναι να βλέπουμε ποιοι κράζουν σε κάθε περίπτωση και κυρίως το τι λένε και τι προσπαθούν να περάσουν.
Η συνταγή της προπαγάνδας είναι απλή: Εφόσον πάρουν τον κόσμο με το μέρος τους, λέγοντας πράγματα με τα οποία οι περισσότεροι συμφωνούν, σκάνε το παραμυθάκι τους για τους "μετανάστες", τον "αντιρατσισμό", τον "αντιφασισμό" κλπ. Από τη  μια μιλάνε για την ανεργία και την φτώχεια και από την άλλη είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης που δημιουργεί φτώχεια και ανεργία... Ξεχνούν να αναφέρουν ότι οι ξένοι είναι οι πρώτοι απεργοσπάστες (βλέπε την απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας και την σύμπλευση του "αντιρατσιστή" Μπόμπολα με τους ξένους εργάτες για το μάζεμα των σκουπιδιών).
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που θα δείτε στο βίντεο μια ομάδα αναρχοαριστερών τα χώνει στον Πάγκαλο και φυσικά πετάει τα γνωστά για "φασίστες" και "μετανάστες". Πρόκειται για την ομάδα  «Real Democracy Now» που στις εκλογές θα στηρίξει είτε σύριζα είτε ανταρcia και πουλάει....δημοκρατία.
Όποιος δεν είναι βλάκας ξέρει τι σημαίνει δημοκρατία για τους αναρχικούς και τους αριστερούς...

Ακολουθεί το βίντεο που δείχνει πόσο απελπιστικά όμοιοι είναι οι "κράχτες" με τον Πάγκαλο...




http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/12/blog-post_7139.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου