Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, το βαθύ ΠΑΣΟΚ και η Μπουρμπούλια :)

Ξεκινώντας αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η κατάχρηση εξουσίας και οι βασανισμοί, αποτελούν άθλιες πράξεις δηλών υπανθρώπων.

Το να ακούς όμως πως ο Φραγκίσκος Ραγκούσης ανέλαβε την υπεράσπιση του Χιλιανού κρατούμενου... σε κάνει (πέρα απ' τα γέλια) να καταλάβεις πως η υπόθεση βρωμά βαθύ ΠΑΣΟΚ...

Για να μη μείνει κανείς με την απορία, να θυμίσω πως ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, γνωστός ΠΑΣΟΚος, είναι άνδρας της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ,  Kερκυραιας  Αμαλίας Βαρότση Ραγκούση... :)

Ως λαϊκοί άνθρωποι, γνήσιοι σοσιαλιστές δηλαδή, διαμένουν κάπου στο ψυχικό και φρόντισαν οι γόνοι τους να λάβουν ανάλογη λαϊκή παιδεία στο Αμερικάνικο Κολέγιο και εν συνεχεία στο εξωτερικό.

Να θυμίσω επίσης πως ο Φραγκίσκος Ραγκούσης είχε αναλάβει την υπεράσπιση των Πακιστανών στην υπόθεση των "απαγωγών" κάνοντας αντιπολίτευση στην τότε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τρόπο παρόμοιο με την κομματική γραμμή του ΠΑΣΟΚ...
Τότε ως σαν να ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σήμερα αναλαμβάνει μια υπόθεση που δυνητικά λειτουργεί υπέρ της ενίσχυσης του προφίλ του Υπουργού Προστάτη, Iron Mike, κυρίως στους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους.
Πριν κλείσω αυτή την ανάρτηση να θυμίσω πως ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, το 2001,είχε κατηγορηθεί για απάτη σε βαθμό κακουργήματος! Αφέθηκε ελεύθερος όμως καθώς δεν εντοπίστηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του από την :) Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια.

Επίσης, το ανώτατο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, το 2006, του επέβαλε δίμηνη προσωρινή παύση για αντιδεοντολογική συμπεριφορά!

Αυτά τα ολίγα για το πως παίζει μπάλα το σύστημα ΠΑΣΟΚ... για να μη μας περνάνε για ηλίθιους...


Καλή χρονιά...

http://phileleftheros.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου