Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΚΕΡΚΥΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/12/2011

ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Πυρήνας Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της συνολικής κινητοποίησης των κατά τoπους πυρήνων , ξεκίνησε εδώ και κάποιες ημέρες την συλλογή τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν από τα μέλη του πυρήνα μας σε οικογένειες Ελλήνων της Κέρκυρας που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Ήδη τα μέλη μας έχουν συγκεντρώσει μια αρκετά σημαντική ποσότητα τροφίμων.
Καλούμε όποιον συμπατριώτη μας επιθυμεί να συνεισφέρει στην Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων, να έρθει σε επαφή με τον Πυρήνα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 698 6954413

Βεβαιώνουμε ότι οι παραλήπτες θα είναι ομοεθνείς μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.
• Τρόφιμα μακράς διαρκείας: βρεφικές τυποποιημένες τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλα σε κουτιά, φρούτα σε κονσέρβες και αποξηραμένα, λάδι, αλεύρι, κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, όσπρια, ζυμαρικά, κρουασάν, δημητριακά κλπ.
• Ρούχα και παπούτσια: βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά, καθαρά και σε καλή κατάσταση.
• Είδη καθαριότητας: πάνες, αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά.
• Κλινοσκεπάσματα: Σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, παπλώματα.
• Σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Μετά από έρευνα μηνών, καταφέραμε να βρούμε φορείς που δεσμεύτηκαν να διανείμουν τα είδη που θα συγκεντρώνουμε αποκλειστικά σε Έλληνες. Θεωρούμε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του δωρητή να επιλέγει τους παραλήπτες των δώρων του. Οι αλλοδαποί απολαμβάνουν «θετικών διακρίσεων» από κράτος και ΜΚΟ εις βάρος των Ελλήνων.

Εμείς απαιτούμε: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



http://enimerosi-kerkyras.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου