Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ


Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την πραγματική φύση του ΚΚΕ, την οποία κρύβει επιμελώς το ίδιο και οι σύντροφοι «νταβατζήδες» και μεγαλοδημοσιογράφοι (που προέρχονται ΌΛΟΙ από το ΚΚΕ), ιδού η σχετική με τον θάνατο του ερυθρού δικτάτορα της Βορείου Κορέας ανακοίνωση-εξύμνηση αυτού που έχει βυθίσει στο σκοτάδι την άτυχη χώρα. Στο ίδιο σκοτάδι που θα βύθιζε και την Ελλάδα το ΚΚΕ, αν είχε τη δυνατότητα:
Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ:
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας. Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας. Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας. Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».
(ΥΓ): Τις ελαχιστότατες φορές που ο Γ.Γ. του κινήματός μας έχει εμφανιστεί στα καθεστωτικά κανάλια (υπό συνθήκες πλήρους απομόνωσης και με ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή του), «βομβαρδίζεται» από τους εξυπνάκηδες μεγαλοδημοσιογράφους να απαντήσει αν «είναι θαυμαστής του Χίτλερ», «τι γνώμη έχει για το ολοκαύτωμα» κ.τ.λ. Γιατί άραγε δε ρωτούν οι ίδιοι «εξυπνάκηδες» την Παπαρήγα, την Κανέλλα και τους λοιπούς κομμουνιστές που βγάζουν καθημερινώς στα παράθυρα των καναλιών τους, αν είναι θαυμαστές του Στάλιν, του Κιμ Γιονγκ Ιλ, των Ερυθρών Χμερ και άλλων απαίσιων ερυθρών δικτατόρων; Γιατί δεν τους ρωτάνε αν σκοπεύουν να κάνουν την Ελλάδα σαν την Βόρειο Κορέα, την Κούβα κ.λπ. σοσιαλιστικούς «παραδείσους» της δυστυχίας και του σκότους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου