Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαρτίου 21, 2012
Η Αριστερά κάθε αποχρώσεως, συνεπής στην παρωχημένη και τραγικά διαψευσμένη μαρξιστική ιδεοληψία της ταξικής συνείδησης, την οποία επιμένει να επικαλείται ως εργαλείο ερμηνείας και εξέλιξης της ιστορίας, μισεί τον Έλληνα εργάτη, διότι δεν τον αντιμετωπίζει ως ισότιμο Έλληνα πολίτη, αλλά ως εξαθλιωμένο προλετάριο, δηλαδή ιστορικό δούλο της παραγωγικής διαδικασίας. Έτσι, σε κάθε σχετική συζήτηση, αναφορά, έντυπο και προπαγανδιστική αφίσα, σύμπαν το φάσμα της Αριστεράς, από την δημοκρατική μέχρι την εξωκοινοβουλευτική και τους αναρχοκαθεστωτικούς αριστεριστές συμμορίτες δεν αναφέρεται ποτέ σε Έλληνες, αλλά σε “γηγενείς” ή “ντόπιους”  εργάτες και εργαζόμενους τους οποίους καλεί σε “συμπαράταξη” και ταξικό αγώνα από κοινού με το κοινωνικό ίζημα των λαθρομεταναστών παριών.
Με τον τρόπο αυτό η προδοτική και αρνησίπατρις Αριστερά εξομοιώνει και εξισώνει τον Έλληνα εργάτη με τον λαθρομετανάστη εισβολέα, υποβιβάζοντάς τον από Έλληνα πολίτη σε προλετάριο χωρίς πατρίδα.
Αντίστοιχα, η Δεξιά κάθε αποχρώσεως, δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τα θραύσματά τους, δεσμευμένη στην νεοφιλελεύθερη πολιτική του μνημονίου που υπηρετεί την ακραία καπιταλιστική κερδοσκοπία, μισεί τον Έλληνα εργάτη, διότι τον αντιμετωπίζει ως μισθωτό ή ημερομίσθιο σκλάβο και όχι ως ισότιμο πολίτη. Η Δεξιά δεν ενδιαφέρεται για την εθνική ταυτότητα και συνείδηση του απασχολήσιμου σκλάβου της, έτσι στην παραγωγική διαδικασία προτιμά να απολύει τον Έλληνα εργάτη και να τον αντικαθιστά με τον μετανάστη παρία προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα υπερκέρδη της.
Με τον τρόπο αυτό η προδοτική και αρνησίπατρις Δεξιά εξομοιώνει και εξισώνει τον Έλληνα εργάτη με τον λαθρομετανάστη εισβολέα, υποβιβάζοντάς τον από Έλληνα πολίτη σε προλετάριο χωρίς πατρίδα.
Όμως, η κύρια ιστορική διάκριση του Έλληνα εργάτη δεν είναι ότι είναι εργάτης, αλλά ότι είναι Έλληνας. Συνεπώς τον Έλληνα εργάτη δεν τον ενώνει με τον λαθρομετανάστη παρία η ιδιότητα του εργάτη, αλλά τον χωρίζει η συνείδηση του Έλληνα πολίτη. Ο Έλληνας εργάτης είναι πριν από όλα Έλληνας πολίτης και έχει όλα τα δικαιώματα και τα καθήκοντα που προκύπτουν από αυτή την ιδιαίτερη ταυτότητα του πολίτη, ενώ ο εισβολέας λαθρομετανάστης είναι κοινωνικός παρίας και δεν έχει κανένα δικαίωμα, αφού άλλωστε δεν βαρύνεται και με κανένα καθήκον. Η Αριστερά και η Δεξιά αντιπαρέρχονται την θεμελιώδη διαφορά, διότι δεν αναγνωρίζουν στον Έλληνα εργάτη την ταυτότητα του Έλληνα πολίτη, αλλά αυτήν του κοινωνικού παρία.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΓΑΤΗΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου