Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ : ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ


ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ : ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Καμπανάκι για προστασία του χώρου γύρω από τα Προπύλαια από τα ναρκωτικά χτυπάει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης. Ο πρύτανης καταγγέλλει ότι ο χώρος μπροστά και γύρω από τα Προπύλαια έχει γίνει κέντρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών και...
υπενθυμίζει τις σχετικές επιστολές που έχει στείλει από τον περασμένο Ιούλιο στο Δήμο Αθηναίων, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον αρχηγό της Αστυνομίας, στον αστυνομικό διευθυντή και προς τον προϊστάμενο Δίωξης Ναρκωτικών.
Σε σημερινή της ανακοίνωση, η πρυτανεία αναφέρει ότι έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια απομάκρυνσης των εμπλεκομένων προσώπων από τα Προπύλαια, που έχουν μετατραπεί σε χώρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.
«Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας» τονίζει «δεν επιδείχθηκε ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος. Μακάρι το πανεπιστήμιό μας να διέθετε τα μέσα για την επίλυση του προβλήματος. Θα είχαμε επιληφθεί, όπως μέχρι τώρα έχουμε πράξει, έτσι ώστε το κτίριό μας να είναι το πιο καθαρό και το πιο λαμπρό στην περιοχή μας».
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Θεοδόσης Πελεγρίνης έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στους υπουργούς Δικαιοσύνης, Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη, η οποία περιγράφει την κατάσταση.

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_3553.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου