Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ" ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ



Τα καλάσνικοφ και οι ληστείες στα σπίτια που έχουν αυξηθεί προβληματίζουν την ηγεσία της Αστυνομίας. «Είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα όπου γίνονται ληστείες με Καλάσνικοφ έχει δηλώσει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ελ. Οικονόμου.

«Η αύξηση των περιπολιών καθιστά δύσκολη τη διάπραξη ληστειών σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ και έστρεψε τη δράση των κακοποιών εναντίον βενζινάδικων, περιπτέρων και σπιτιών τις νυχτερινές ώρες. Επιλέγουν σπίτια τα οποία έχουν ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και γενικά οι ένοικοι δεν λαμβάνουν στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας με αποτέλεσμα η είσοδος να καθίσταται εύκολη. Σπανίζουν τα φαινόμενα ληστειών σε σπίτια με συναγερμό ή με ασφαλισμένες μπαλκονόπορτες και παράθυρα» σημειώνει ο κ. Οικονόμου σε συνεργάτες του, προσθέτοντας: «Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι η εποχή που αφήναμε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά πέρασε».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» σοβαρό πρόβλημα αποτελεί η επιεικής μεταχείριση των κακοποιών από τη Δικαιοσύνη. «Τους συλλαμβάνουμε αλλά είναι τέτοιο το ισχύον νομικό σύστημα που είτε δεν προφυλακίζονται είτε αποφυλακίζονται έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα με ευεργετικές διατάξεις και συνεχίζουν να διαπράττουν ακριβώς τα ίδια αδικήματα» (newsbeat)

ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ι ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ -ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Ή ΟΧΙ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ -ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ- ΟΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΕΧΑΣΕ..


http://www.stoxos.gr/2011/10/blog-post_8057.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου