Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: για τη συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών στην πλατεία Σαροκο


Με αφορμή μια νέα συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών που συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην πλατεία Σαροκο το πιο εύκολο θα ήταν να βγάλουμε μια ανακοίνωση καταγγελία. Το θεωρούμε όμως μια σπατάλη χρόνου να ψάξουμε να βρούμε αυτές τις βαρύγδουπες και βαθυστόχαστες εκφράσεις των πολιτικάντηδων προς τον λαό που στην ουσία δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο στάχτη στα μάτια.
Είναι ανούσιο την στιγμή που μια ακόμη περιοχή της πόλης μας αρχίζει να γίνεται γκέτο  και σε λίγο καιρό εδώ θα βασιλεύει ο φόβος στους Έλληνες πολίτες, όπως συμβαίνει σε πολλές γειτονιές των Αθηνών, να ασχοληθούμε κι εμείς με αδιάφορες κοινωνιολογικές προσεγγίσεις που μόνο σκοπό έχουν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι. Με την ανακοίνωση μας αυτή απευθυνόμαστε προς τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής της πλατείας Σαροκο και τους θυμίζουμε τα εξής :
Η αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται κατά 95% στην ύπαρξη των λαθρομεταναστών.
Το κόστος συντήρησης και υγειονομικής περίθαλψης για όλους αυτούς που παράνομα έχουν έρθει στην πατρίδα μας είναι τεράστιο. Και αυτό το κόστος επιβαρύνει πάρα πολύ τις δημόσιες δαπάνες για τις οποίες τόσος λόγος γίνεται τελευταία. Και δεν αναφέρουμε τα τεράστια ποσά που χωρίς καμιά φορολόγηση στέλνουν πίσω στις πατρίδες τους. Την επομένη λοιπόν φορά που θα χρειαστεί να πληρώσεις 5 ευρώ στα επείγοντα του νοσοκομείου ή που θα ακούσεις στις ειδήσεις για νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, σκέψου πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας.
 Καλούμε τους κατοίκους της πλατείας Σαροκο, του Μαντουκιου και άλλων γειτονιών της Κέρκυρας να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους και να μην δείχνουν ανοχή ή αδιαφορία απέναντι σε ανθρώπους που με τις πράξεις τους δείχνουν κάθε μέρα ότι δεν σέβονται τον Ελληνικό τρόπο ζωής και τον Ελληνικό πολιτισμό.
 Καλούμε τους κατοίκους της πλατείας Σαροκο, του Μαντουκιου αλλά και άλλων γειτονιών της Κέρκυρας να συστήσουν επιτροπές κάτοικων με σκοπό να πιέσουν τόσο την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να πράξουν τα αυτονόητα και να μεριμνήσουν για την άμεση εφαρμογή των νόμων. Ειδικότερα να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την Κέρκυρα ακόμα και αυτών που κάποιοι «συμπολίτες» μας απασχολούν παράνομα στερώντας έτσι δουλειά από Έλληνες εργαζόμενους .
 Η Χρυσή Αυγή θα συμπαρασταθεί , όπως έκανε και θα συνεχίσει να κάνει παρά τον αποκλεισμό μας από τα Μ.Μ.Ε., στους Έλληνες κατοίκους που αγωνίζονται καθημερινά να διατηρήσουν το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και να μην γίνουν αθώα θύματα των λαθρομεταναστών που κάποιοι γνωστοί παρακρατικοί – αντιρατσιστες θέλουν να βλέπουν στην πατρίδα μας.
Υ.Γ. Σχετικά με την απομάκρυνση του αστυνομικού τμήματος από την πλατεια Σαροκο δεν θα κάνουμε κανένα σχολιο. Οι πρόσφατες συμπλοκές και τα μαχαιρώματα μεταξύ λαθρομεταναστών μιλούν από μόνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου