Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζονται για τη Μεγάλη Αλβανία !


Για όλους τους Αλβανούς, όπου γης, ζητούν ένα ενιαίο διαβατήριο τα μέλη της νεο-εθνικιστικής οργάνωσης «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία»...
09 Ιουλ 2011 - 13:17
Picture 0 for Ετοιμάζονται για τη Μεγάλη Αλβανία
Για όλους τους Αλβανούς, όπου γης, ζητούν ένα ενιαίο διαβατήριο τα μέλη της νεο-εθνικιστικής οργάνωσης «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», που έξω από την αλβανική Βουλή, παρουσίασαν και τη δεύτερη «εθνική τους εκστρατεία», υπό το σύνθημα «Ένα έθνος, ένα διαβατήριο!» (Η πρώτη είναι το αίτημα να αναγνωρίσει η Ελλάδα ότι διέπραξε… γενοκτονία εις βάρος των Τσάμηδων).
Με τη νέα τους προσπάθεια ζητούν την τροποποίηση του Αλβανικού Συντάγματος, αναφορικά με την χορήγηση ιθαγένειας, ώστε να απονεμηθεί άμεσα η ιδιότητα του πολίτη σε κάθε Αλβανό το γένος όπου και αν βρίσκεται Κόσοβο, Σκόπια, Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Σερβία και διασπορά, ανέφεραν χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τα Αλβανικά ΜΜΕ η πρότασή τους αφορά τους Κοσσοβάρους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να συμπληρώσουν 3-5 χρόνια διαμονής στην Αλβανία για να λάβουν την υπηκοότητα, όμως κρυμμένος στόχος είναι η δημιουργία εν μία νυκτί μειονοτήτων ανά τα Βαλκάνια.
Πριν χαρακτηρίσει κάποιος τις θέσεις τους ως αστείες, ας σκεφθεί ότι πολλές δυσάρεστες καταστάσεις δημιουργήθηκαν για τη χώρα μας, από κινήσεις που θεωρήθηκε αμελητέα η επίδρασή τους. Το ζήτημα με τα Σκόπια καταδεικνύει πολλά.
Πίσω από παρόμοιες κινήσεις φαίνεται υπάρχει ένας ολόκληρος νομικό-πολιτικός μηχανισμός, που ενισχύεται από κάποιον, αγνώστου προελεύσεως, πακτωλό χρημάτων (που χρηματοδοτεί αφίσες, πανό, ταξίδια σε εξωτερικό και εσωτερικό, συνεδριακά κέντρα και τις σχεδόν καθημερινές εκδηλώσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου