Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;

Η κατάσταση στην χώρα οδεύει προς την κοινωνική ρήξη. Η εξέλιξη των γεγονότων δεν μπορεί να είναι ευνοϊκή για τους Έλληνες που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται. Στο ήδη νοσούν σώμα της
ελληνικής κοινωνίας όμως υπάρχουν και κάποια εκατομμύρια αλλόθρησκοι, παράνομοι και ανθέλληνες αλλοδαποί. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί;

Πως θα επιβιώσουν αυτοί όταν δεν θα μπορεί να επιβιώσει το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων; Με την διεύρυνση της φτώχειας, αρχίζει πλέον και τίθεται θέμα επιβίωσης των ανθρώπων. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ελλάδα παράγει μόνο το 30% των τροφίμων που καταναλώνει, η πείνα που έρχεται μοιραία θα οδηγήσει τις μάζες σε βιαιοπραγίες. Συνέπεια όλων αυτών θα είναι αύξηση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας. Οι ξένοι θα θέλουν να ζήσουν και θα βγουν στους δρόμους. Ήδη οι κυβερνώντες γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι μη ελεγχόμενη και γι αυτό ήδη έχουν υπογράψει συμφωνία για την «εισβολή» αστυνομιών ξένων χωρών ή και Νατοϊκών δυνάμεων για την αποκατάσταση της τάξης.
Επίσης έχοντας μειωμένη εθνική κυριαρχία, όπως παραδέχθηκαν έλληνες και ξένοι πολιτικοί, η εξουσία θα ασκείται από δικτατορίσκους εισαγωγής. Αυτοί, το μόνο που θα κάνουν είναι να εφαρμόσουν πιστά τις εντολές των προϊσταμένων τους. Τους συμφέρει αφάνταστα η άμεση ένταξη όλων αυτών των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία και θα το κάνουν με πρόσχημα την εσωτερική ασφάλεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα εφαρμόσουν και σ’ αυτή την περίπτωση το δόγμα του σοκ. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν να αλλοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό άμεσα και θα καταφέρουν να εφαρμόσουν μέτρα τα οποία θα ήταν αδύνατο να εφαρμοστούν σε ένα ομοιογενή ορθόδοξο πληθυσμό.
Έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και την ανυπαρξία ηγετών, μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει. Ευτυχώς, όπως μας διδάσκει μέχρι τώρα και η ιστορία, ο Θεός είναι αρκετά φιλέλληνας.
Χρήστος Μαντζιάρης
peramatozoa

Άρθρο/σχόλιο από το Αλήθειες Ψέματα Αοριστίες..

Ο πρώην υπουργός Παυλόπουλος είχε κάνει την δήλωση: Ευχαριστούμε τους μετανάστες. Ο δε πρωθυπουργός μας Γεώργιος Παπανδρέου είχε πει όταν έδιωχναν από την Γαλλία και την Ιταλία τους Ρωμά: Εάν δεν τους θέλουν εκείνοι τους θέλουμε εμείς εδώ, ας έρθουν. Αναρωτιόμουν προς τι αυτές οι δηλώσεις και οι προσκλήσεις και οι ευχαριστίες προς τους μετανάστες, μέχρι που μελέτησα για το μεταναστευτικό των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ δέχονται 4 ½ εκατομμύρια αγρότες μετανάστες τον χρόνο και τους κάνουν πολίτες των ΗΠΑ σε πέντε χρόνια; Στις ΗΠΑ με τα τόσα γραφεία ψυχολογικού πολέμου με κομπιούτερ με την επιστήμη της μαζικής ψυχολογίας, σε συνθήκες άκρατου δικομματισμού όλα μετριούνται και όλα υπολογίζονται. Οι μετανάστες ούτε την ιστορία της που γεννήθηκαν γνωρίζουν, ούτε της νέας τους πατρίδας (μιλάμε για αγραμμάτους) θα μάθουν και το σπουδαιότερο να ξεχνούν το προσωπικό τους δράμα που τους έκανε <<Οδυσσέα>> Είναι ολοφάνερο δε γιατί συνεχίζουν να φέρνουν λαθρομετανάστες διότι μετά τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου περί τα τέλη του 2012 οι Έλληνες πολίτες θα μπαίνουν σε στρατώνες λεωφορεία, νοσοκομεία, ορφανοτροφεία και οίκους… ευγηρίας, θα πεθαίνουν από το μαρτύριο της πείνας οι πιο άκακοι συμπολίτες μας τα βρέφη, νήπια. Το 75% των ενηλίκων θα ζουν την αδικία, θα την νοιώθουν αλλά ταυτόχρονα θα διδάσκονται ότι μια οικονομία δεν μπορεί να διοικηθεί παρά μόνο εκμεταλλευτικά Φυσικά κάτι θα διαισθάνονται αλλά θα αυτομηδενίζονται με την προσμονή να περάσουν στο 25% των πλουσίων εδώ ή σε άλλες χώρες.


http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_1022.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου