Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: «ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΒΟΥΛΗ ΒΑΪΜΑΡΗΣ».


Έντρομοι οι υπάλληλοι του συστήματος από την δυναμική της Χρυσής Αυγής…
Πανικό και τρόμο έχει προκαλέσει στο σύστημα που εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό και στα πρόθυμα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ, η εκρηκτική άνοδος της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής κι αυτό είναι έκδηλο σε κάθε «ανάλυσή» τους. Γι’ αυτό, προτείνουν την παράταση της κυβερνητικής θητείας της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ, με την ελπίδα της ανάσχεσης αυτού που με βεβαιότητα έρχεται.
Να αναφέρουμε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα. Αναλύοντας την επικρατούσα κατάσταση, στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, χθες το βράδυ, ο Αλέξης Παπαχελάς, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να παραταθεί ο βίος της τριμερούς, γιατί –όπως χαρακτηριστικά είπε- «αν γίνουν εκλογές υπ’ αυτές τις συνθήκες θα υπάρξει μεγάλη ενίσχυση των άκρων και θα προκύψει βουλή τύπου δημοκρατίας της Βαϊμάρης» (με πολυάριθμους κομμουνιστές και «ναζί»).
Και βέβαια, το σύστημα δεν φοβάται το αριστερό άκρο, άλλωστε πολιτικά τέκνα αυτού του άκρου είναι σχεδόν όλοι οι σημερινοί υπηρέτες του στα ΜΜΕ – «νταβατζήδες» και μεγαλοδημοσιογράφοι (ακόμα και ο συγκεκριμένος μεγαλοδημοσιογράφος που τα είπε αυτά, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την πολιτική από το… υπερεπαναστατικό-μαοϊκό ΕΚΚΕ και την αριστερίστικη Β΄ Πανελλαδική…). Εκείνο που φοβούνται είναι σαφώς το… άλλο άκρο. Οφείλει, λοιπόν, ο ελληνικός λαός να κάνει το φόβο τους πραγματικότητα!
(ΥΓ): Πλανώνται πλάνην οικτράν, όσοι νομίζουν ότι το ρεύμα υπέρ της Χρυσής Αυγής θα «ξεφουσκώσει» με τον καιρό. Κρίνοντες με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Είτε τώρα, είτε αργότερα, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, αυτό που φοβούνται θα τους συμβεί οπωσδήποτε! Εκτός κι αν στο τέλος… καταργήσουν το λαό (δηλαδή, τις εκλογές), αλλά και γι’ αυτό έχουμε λύση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου