Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Κρίση στο ΚΚΕ - "Λαθρεπιβάτες στην ηγεσία του κόμματος"


H υποβόσκουσα, εδώ και αρκετό καιρό, κρίση στο ΚΚΕ ξέσπασε με ένα κείμενο πραγματικό "χαστούκι" στη νυν ηγεσία από το πρώην στέλεχος του κόμματος Αλέκο Χαλβατζή - γιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή- ο οποίο συνέταξε μία επιστολή, σύμφωνα με το οποίο στη σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ, υπό την γ.γ. Α.Παπαρήγα, βρίσκονται «λαθρεπιβάτες».
Ο Αλέκος Χαλβατζής ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο κείμενο 11.000 λέξεων, στο οποίο περιλαμβάνονται παρατηρήσεις για τη δράση και λειτουργία του ΚΚΕ, την επιστολή που είχε στείλει στην Κ.Ε. του κόμματος με τίτλο «για την ανησυχητική κατάσταση και πορεία του Κόμματος, για την κυριολεκτικά τρομακτική προοπτική του, όπως προδιαγράφεται», καθώς και τωρινές απόψεις, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, τον δικαιώνουν.

Ο Αλ. Χαλβατζής κάνει λόγο για «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση του ΚΚΕ» και επιτίθεται στη σημερινή ηγεσία του κόμματος, καθώς, όπως ισχυρίζεται, «τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους».
Ο κ. Χαλβατζής είναι πρώην μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και κατόπιν του τμήματος Διαφώτισης της Κεντρικής Επιτροπής (μέχρι τον Ιούνιο του 2009) και, όπως γράφει, είχε πλήρη άποψη και γνώση για τα τεκταινόμενα στον Περισσό.

Πρακτικά πρόκειται για αυτό για το οποίο έχει ενημερώσει ήδη το defencenet.gr, ότι η σημερινή ηγεσία και η πολιτική του ΚΚΕ είναι πλήρως ανακόλουθη με τις ανάγκες της εποχής και αντί να αναλώνεται στη σύνταξη και την κατάρτιση βιώσιμων πολιτικών προτάσεων στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού αγώνα, προτιμά να αναλώνεται σε ενέργειες, όπως η αποκατάσταση του ... Στάλιν, του Ζαχαριάδη κλπ.

Με αποτέλεσμα σε ένα πολιτικό περιβάλλον που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ευνοούσε αφάνταστα την αύξηση της εκλογικής επιρροής, αυτή να παραμένει πρακτικά στα ίδια επίπεδα με αυτή την περασμένης 35ετίας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=35344&Itemid=131&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου