Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Η Ελληνική Σημαία

Άρθρο 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  1. Επίσημη Ελληνική Σημαία είναι η σημαία-σύμβολο του Έθνους με τονλευκό Τίμιο Σταυρό σε γαλανό ουράνιο φόντο. Είναι η σημαία-σύμβολο του «εν τούτω νίκα» που ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός εμφάνισε στον ουρανό ως νικητικό σημείο στον Άγιο και Μέγα Κωνσταντίνο. Συμβολίζει τη Νίκη, την Ανάσταση και τη Σωτηρία. Τη Νίκη επί του θανάτου και κάθε εχθρού, με την ανίκητη δύναμη του Χριστού. Την Ανάσταση της Ελλάδας και των γενναίων και πιστών Ορθοδόξων, των μαχητών της Ελευθερίας και της Πίστεως. Τη Σωτηρία της Πατρίδος και των Ελλήνων σε γη και ουρανό.
  2. Η Ελληνική Σημαία κυματίζει σε όλα τα δημόσια κτίρια, υπηρεσίες και τα Σχολεία και της αποδίδονται οι δέουσες τιμές, με την ταυτόχρονη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
  3. Η Σημαία με τον μικρό Σταυρό και τις γαλανόλευκες οριζόντιες γραμμές - που αντιστοιχούν στις συλλαβές του «Ελευθερία ή Θάνατος» - παραμένει ως η Ελληνική Σημαία επί των πλοίων της θαλάσσης.
  4. Την Ελληνική Σημαία του Σταυρού, οφείλει να υπερασπίζεται έως εσχάτων κάθε αληθινός Έλληνας, Ελληνίδα και Ελληνόπουλο. Η υπεράσπισή της αποτελεί μεγίστη τιμή και καθήκον! Διότι σε αυτήν εμπεριέχονται όλα τα υψηλά νοήματα του Ελληνικού Έθνους. Η ίδια η Ελλάδα!
  5. Καταστροφή από πρόθεση ή έμπρακτη προσβολή της Ελληνικής Σημαίας τιμωρείται με βαρύτατο πρόστιμο, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επί 10ετία και απαγόρευση πρόσληψης στο δημόσιο επί το αυτό χρονικό διάστημα.                                                                                                                     ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου