Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

Φέτος το καλοκαίρι σε ξενοδοχειακό συγκρότημα τύπου μπαγκαλόους που διέμεναν ευκατάστατοι Ευρωπαίοι ως επί το πλείστον αλλά και Έλληνες ένοικοι, σημειώθηκαν επανειλλημένες κλοπές σε μαγιώ, πετσέτες θαλάσσης που τις έπαιρναν από τις απλώστρες των κήπων των δωματίων και σε είδη ρουχισμού.
Θέλοντας να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο η διεύθυνση του συγκροτήματος α;ποφάσισε να προσλάβει νυχτοφύλακα, κάτι που....
ποτέ δεν είχε κάνει στο παρελθόν επειδή η επιχείρηση βρίσκεται σε περιοχή, γενικά ήσυχη και χωρίς κρούσματα κλοπών.

Η εύκολη λύση ήταν να προσλάβουν κάποιον Αλβανό που διέμενε πολλά χρόνια στην περιοχή και ήταν "φθηνός, εργαζόταν περισσότερες ώρες και προ πάντων....έμπιστος".
Τα κρούσματα κλοπών σταμάτησαν μέσα στον Ιούλιο, πέρασε και ο μισός Αύγουστος κι εκεί προς τις 20 Αυγούστου άρχισαν πάλι να εξαφανίζονται τα προσωπικά είδη των πελατών και από τους κήπους αλλά και από μέσα από τα δωμάτια!!!! Μέχρι και παιδικά παιχνίδια εξαφανίζονταν από την περιοχή της πισίνας και της παραλίας στην άκρη της επιχείρησης.
Κάτι υποψιάστηκε η ιδιοκτήτρια κι έβαλε να ψάξουν σε ανύποπτο χρόνο το δωμάτιο του Αλβανού. Βρήκε τα πειστήρια, ζόρισε κάποιους άλλους Αλβανούς που την είχαν ανάγκη κι έμαθε ότι ο νυχτοφύλακάς έστελνε πακέτα στην Αλβανία με όποιον μπορούσε τα κλεμένα είδη από το ξενοδοχείο που συνήθως ήταν ακριβές μάρκες.

Ο Αλβανός εκδιώχθηκε με τις κλωτσιές αλλά έμεινε στην ουσία ατιμώρητος γιατί η ιδιοκτήτρια των μπαγκαλόους, δεν κατήγγειλε το γεγονός επειδή ντράπηκε τους Αστυνομικούς της περιοχής οι οποίοι την είχαν αποτρέψει από το να προσλάβει Αλβανό στην επιχείρησή της, λέγοντάς της τα εξής¨
" Αν σε κατακλέψει, μην μας ειδοποιήσεις. Θα είσαι αποκλειστικά υπεύθυνη".

Ελευθερία του Λόγου για το eglimatikotita.gr



http://www.eglimatikotita.gr/2011/09/blog-post_3663.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου