Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΑΣ: Στην Κέρκυρα βαφτίζουν τις ληστείες... απλές κλοπές!


ΠΡΙΝ 14 ΜΗΝΕΣ  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η εγκληματική ομάδα κλοπών ΜΕ 30 ΛΗΣΤΕΙΕΣ !

 






ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !

Εκτύπωση
PDF
Kerkyra_klopes
ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Κωμικοτραγικές καταστάσεις συμβαίνουν στην Αστυνομία της Κέρκυρας, από κάποιους που φέρονται ως προστατευόμενοι της κυρίας Άντζελας Γκερέκου.
Συγκεκριμένα, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι - σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του directnews.gr - έχουν δώσει προφορικές εντολές στους Διοικητές των Τμημάτων να χορηγούν παραποιημένα στοιχεία για την εγκληματικότητα στο νησί, έτσι ώστε να παραπλανάται η Δικαιοσύνη και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ!
Για παράδειγμα, όπως οι καλόγεροι το Μεσαίωνα βάφτιζαν το κρέας...  ψάρι ώστε να δείχνουν πως νηστεύουν, έτσι και στην Κέρκυρα οι ληστείες (κακούργημα)που διαπράττονται σε καθημερινή βάση, παρουσιάζονται στις σηματικές αναφορές, ως… απλές κλοπές (πλημμέλημα) !!!
Επίσης, υπάρχει μεγάλος αριθμός κλοπών, τις οποίες οι αστυνομικές υπηρεσίες που επιλαμβάνονται δεν αναφέρουν καν στις σηματικές τους αναφορές και απλώς οι μηνύσεις των παθόντων διαβιβάζονται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των αξιωματούχων εκείνων που έδωσαν τις σχετικές εντολές, να πείσουν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι, επί των ημερών τους, το νησί της Κέρκυρας, έχει μετατραπεί, δήθεν, σε έναν παράδεισο… ευνομίας και ασφάλειας για τους πολίτες και τους τουρίστες.
Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο διαπράττουν σοβαρά ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα, αφού παραπλανούν τη Δικαιοσύνη σχηματίζοντας ψευδείς δικογραφίες και εξαπατούν την ηγεσία της ΕΛΑΣ χορηγώντας πλασματικά στοιχεία.
Επίσης, εξαναγκάζουν τους Διοικητές των Τμημάτων, που λειτουργούν κάτω από καθεστώς απειλών και τρομοκρατίας, να υπακούουν σε παράνομες εντολές.
Αλήθεια, για το σκάνδαλο αυτό γνωρίζουν κάτι, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υποστράτηγος Δημήτριος Τσιότσιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας, Θεοχάρης Γιώτης;
Αλήθεια, μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει ο Εισαγγελέας της Κέρκυρας;
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-7-2010 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου