Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η Χρυσή Αυγή Κέρκυρας ευχαριστεί τους ψηφοφόρους και ανοίγει γραφείο στο νησί


Θα θέλαμε με αυτό το μήνυμα να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων νήσων...
...που παρά τον συντονισμένο πόλεμο και την πόλωση που χαρακτήρισε αυτή την προεκλογική περίοδο στήριξαν για άλλη μια φορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή δεν υποσχέθηκε ποτέ σε κανέναν τίποτε, πέρα από τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία. Η υπόσχεση μας προς το Ελληνικό Λαό παραμένει η ίδια, όπως και πριν τις εκλογές. Θα παραμείνουμε πάντα στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Για να μπορεί η Γαλανόλευκη να κυματίζει υπερήφανα σε όλα τα πλάτη της Ελλάδας.
Σχετικά με  τα  αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, το σχόλιο που θα μπορούσε να γίνει είναι πως δόθηκε απάντηση σε όλους αυτούς που ζήτησαν από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να διορθώσουν την ψήφο τους. Τους ενημερώνουμε για πολλοστή φορά πως είμαστε αδιόρθωτοι! Θα συνεχίσουμε αδιαπραγμάτευτοι κι απροσκύνητοι τον Αγώνα για Ελλάδα, Ορθοδοξία κι απελευθέρωση της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι πια μια χούφτα αγωνιστές, αλλά έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες χιλιάδες αφυπνισμένους συμπατριώτες.
Καθημερινά ο Αγώνας μας θα εντείνεται εντός κι εκτός βουλής.
Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα έμεινε αγέρωχο κι αντέκρουσε με επιτυχία όλες τις επιθέσεις. Η μοίρα της Χρυσής Αυγής είναι σύντομα να πρωταγωνιστήσει και να σηκώσει κεφάλι για όλους τους Έλληνες απέναντι σε ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο που πνέει τα λοίσθια. Είναι θέμα χρόνου να δώσουμε την τελική μάχη ως ο μόνος γνήσιος πατριωτικός πολιτικός φορέας κόντρα στους προδότες του Έθνους κι από εκεί θα βγούμε και πάλι νικητές!
Η Χρυσή Αυγή Κέρκυρας ενημερώνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει και το πρώτο μας γραφείο εντός πόλεως και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να το στηρίξουν αλλά και  να μας ενημερώνουν για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών  έτσι ώστε να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια εξομάλυνσης ή επίλυσης των.

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ,ΓΑΡΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΘΕΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ = ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥΧΕΙ ΜΟΝΟΜΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ 8μμ.,ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ-ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 10, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟ ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΣΥΛΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, Β Ο Η Θ Ε Ι Α Α Α Α ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή