Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προεκλογική τσάρκα στην νότια Κέρκυρα ...


Εγκλωβισμένοι μέσα στο κομματικό μαντρί και στην προπαγάνδα της αριστεράς τόσα χρόνια , φτάνοντας λίγο πριν από της εκλογές διασπάστηκαν και πάλι σε κομματικά καφενεία .
Έχοντας πίσω τους τα γραφεία της επιτροπής κάτοικων , και Περιτριγυρισμένοι από αριστερές προεκλογικές αφίσες , συζητήσουν για την επομένη των εκλογών .
Η αριστερά τόσα χρόνια έχει πιάσει καλά το νόημα λειτουργώντας με κάλυψη τους επαγγελματίες εργατοπατέρες και με αποθέματα από της προεκλογικές κρατικές επιχορηγήσεις .
Το Πασοκ και τη Ν.Δ προσπαθούν να διαφημιστούν διαδικτυακά πλέον αφού οι δημόσιες εμφανίσεις δεν είναι πια της μόδας ενώ η αριστερά με μπογιές , αφίσες και πανό έχουν γεμίσει τον τόπο , άλλοι από αυτούς υπόσχονται δημοκρατία και σταθερότητα και άλλοι λαϊκή εξουσία ....
Άνθρωποι ευνοούμενοι από επιδοτήσεις της ευρωπαϊκής ένωσης που πίνουν τον καφέ τους μπροστά στο δρόμο που κατασκευάστηκε από την μομα της χούντας γεμάτο λακκούβες , στέκονται αμήχανοι δίπλα στην αφίσα της Αλέκας και στην θέα των μελών της Χρυσής Αυγής που συζητούν με συγχωριανόυς τους απέναντι στο άλλο κομματικό καφενείο και μοιράζουν προεκλογικό υλικό.


Η αμηχανία και η νευρικότητα είναι εμφανείς ...παιδιά υπάρχει κι άλλος παίχτης στο γήπεδο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου