Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αντιδράσεις των Ιταλών εθνικιστών κατά της "κυβέρνησης των τραπεζών"!

Ότι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα τελικά συμβαίνει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Στη Νάπολι είχε κανονιστεί συγκέντρωση της συλλογικότητας CasaPound με τη συμμετοχή μάλιστα πολλών εκπροσώπων κινήσεων και από χώρες εκτός Ιταλίας. Επρόκειτο για μία ακόμη από τις δράσεις - εκδηλώσεις των Ιταλών εθνικιστών κατά της κυβέρνησης του Μόντι.
Από νωρίς οι δυνάμεις καταστολής έδειξαν τις διαθέσεις τους επιτιθέμενοι στον κόσμο που είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται για να στήσει τα πανό και να φτιάξει τον χώρο. Απαγόρευσαν την προσέλευση του κόσμου και ταυτόχρονα άφησαν τον συνήθη μεταφερόμενο θίασο των "αντιφασιστών" να καταλάβει τον χώρο κοντά στη συγκέντρωση που είχε διοργανωθεί.
Η συγκέντρωση στη Νάπολη, είχε απαγορευτεί εδώ και μέρες από την αστυνομία για το φόβο επεισοδίων, αλλά το CPI είχε δηλώσει ότι θα γίνει και ας έχει απαγορευτεί. Άρα ήταν μία επιτυχία το γεγονός ότι έγινε σε πείσμα αστυνομίας και αντιφασιστών που παίζουν αυτό το διπλό παιχνίδι.



http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9841:Αντιδράσεις-των-Ιταλών-εθνικιστών-κατά-της-κυβέρνησης-των-τραπεζών&catid=97:2008-10-17-07-33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου