Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Διάσκεψη στην Κέρκυρα για τους λαθρομετανάστες


Η κοινοβουλευτική επιτροπή Μετανάστευσης της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, πραγματοποιεί διάσκεψη, στην Κέρκυρα, 1 και 2 Ιουνίου, με αντικείμενο τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στις νότιες ακτές της Ευρώπης.

Στη διάσκεψη θα παραβρεθούν και θ' ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη της Επιτροπής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα μετανάστευσης, Αννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ροδούλα Ζήση και ο επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντίνος Βρεττός. Προς επιβεβαίωση είναι και η συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Σημειώνεται ότι, δύο εκθέσεις της Επιτροπής Μετανάστευσης του ΣτΕ, με θέματα «Οι αιτούντες άσυλο και οι πρόσφυγες-επιμερισμός των ευθυνών στην Ευρώπη» και «Σύλληψη και διάσωση των ερχόμενων μέσω θαλάσσης, μεταναστών και αιτούντων άσυλο στην Ευρώπη», πρόκειται να τεθούν προς ψήφιση, στην θερινή Ολομέλεια της Συνέλευσης του ΣτΕ στις 20-24 Ιουνίου 2011


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/05/blog-post_3332.html#ixzz1NRNhUSBo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου