Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων, λεκτικών παρενοχλήσεων από λαθρομετανάστες, παράνομο εμπόριο σε κάθε γωνία του νησιού ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης της Κέρκυρας, ναρκωτικά, εκατοντάδες επαίτες παντού, Κινέζοι να κυκλοφορούν με σπάθες και τειζερ, μαχαιρώματα μόλις 50 μέτρα από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενέδρες και επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες σε κεντρικές λεωφόρους της πόλης.
Αυτή είναι η εικόνα της καλοκαιρινής Κέρκυρας. Πέρα από όλες τις υπόλοιπες προβληματικές, οικονομικού και τοπικού τύπου,  καταστάσεις που οι συμπολίτες μας καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν , είναι πλέον «υποχρεωμένοι» από το ανίκανο και ανυπόληπτο Ελληνικό Κράτος να αντιμετωπίσουν και την έξαρση της εγκληματικότητας .
Αυτή την έξαρση της εγκληματικότητας που όλοι μας καθημερινά βλέπουμε – αρκεί μια απλή επίσκεψη σε κάποιο τοπικό δημοσιογραφικό portal για να δείτε τις ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου – και βιώνουμε , οι μοναδικοί που δεν την βλέπουν είναι στην τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Προφανώς γι` αυτούς είναι όλα υπό έλεγχο …. Δεν υπάρχει καμιά έξαρση της παραβατικότητας που να δικαιολογεί την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στον νομό ή την ενημέρωση προς τα ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης .
Ο Πυρήνας Κέρκυρας της Χρυσής Αυγής εδώ και δέκα περίπου ημέρες έχει ξεκινήσει και συνεχίζει  μια εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους Κερκυραίους πολίτες , ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης , με δυο καίρια αιτήματα :
1)       Έκδοση Υπουργικής απόφασης περί μη επιτρεπτής διαμονής λαθρομεταναστών και στο νομό της Κέρκυρας, όπως ισχύει σε άλλες περιοχές.
2)       Ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων  στον νομό μας για την πάταξη της εγκληματικότητας.
Μόνο η πίεση των κατοίκων του νομού μας θα οδηγήσει τον κύριο Υπουργό Δημόσιας Τάξης να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του.
Κύριε Υπουργέ,  εκείνη την ημέρα τονίσατε «ότι η  αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών είναι κυρίαρχο κοινωνικό αίτημα…Στόχος είναι να κινητοποιηθεί κάθε μέσο, να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα, προκειμένου οι πολίτες να αισθανθούν ξανά ασφαλείς: Στα σπίτια, στους δρόμους, στις πόλεις, στην περιφέρεια.
Στόχος είναι, επίσης, να αντιμετωπισθεί με αποφασιστικό τρόπο η λαθρομετανάστευση και η προϊούσα γκετοποίηση γειτονιών ολόκληρων της πρωτεύουσας του κράτους, της Αθήνας και των άλλων αστικών κέντρων.»
Κύριε Υπουργέ , οι πολίτες της Κέρκυρας μας εμπιστεύτηκαν και αυτή την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις . Ο καιρός που ήσασταν μόνοι σας , τέλειωσε….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου