Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μισούν τους εργαζόμενους οι «ένοπλοι σύντροφοι», προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν


Τα αγαπημένα παιδιά της αριστεράς, ασκούν βία κατά όσων δεν παίζουν το αιματηρό & απάνθρωπο παιχνίδι τους
Προκήρυξη που κάνει λόγο για πράξη εκδίκησης, ανάρτησε στο διαδίκτυο η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο. Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης», αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επίθεση κατά της εταιρεία ταχυμεταφορών Swift-Mail στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με τα αγαπημένα παιδιά της αριστεράς, η επίθεση έγινε επειδή μία εργαζόμενη στην εταιρεία άνοιξε, την 1η Νοεμβρίου του 2010, παγιδευμένο δέμα, το οποίο προοριζόταν για την πρεσβεία του Μεξικού και όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδοποίησε την αστυνομία. Προσέξτε τα εξωφρενικά που λένε οι αριστεροί εγκληματίες (η ορθογραφία δική τους) και πως πραγματικά αισθάνονται για τους εργαζόμενους:
«Με την μικροαστική και αστυνομική περιέργεια που την διακατείχε άνοιξε ένα δέμα το οποίο είχαν αφήσει οι σύντροφοί μας εκεί για να αποσταλεί στην πρεσβεία του Μεξικό. Η περιέργειά της οδήγησε στον τραυματισμό της. Στη συνέχεια ως γνήσια ρουφιάνα ειδοποίησε τους μπάτσους δίνωντας αναλυτική περιγραφή για το ποιός το άφησε και προς τα που κατευθύνθηκε. Εξαιτίας της ρουφιανιάς της κινητοποιήθηκαν δεκάδες μπάτσοι οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και περικύκλωσαν τους συντρόφους μας με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν».
Και φυσικά και απειλές για την εργαζόμενη: «ανήκει στην μαύρη λίστα του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης». Και όχι μόνο για τη γυναίκα, αλλά και για τους μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη για «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»:
«Η αξιοπρέπειά μας δεν μας αφήνει ποτέ να ξεχνάμε τους ρουφιάνους. Ας καταλάβει λοιπόν το συγκεκριμένο υποκείμενο ότι αυτό ήταν απλώς ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα με αποδέκτη όλους τους μάρτυρες κατηγορίας των δικαστηρίων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που θα σηκώσουν το δάκτυλο και θα 'αναγνωρίσουν' τους 'ενόχους'. Ας μην ξεχνάνε ότι τουλάχιστον παλιά οι καταδότες φορούσαν κουκούλα ενώ τώρα έχουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους... Ας είμαστε ξεκάθαροι... Όσοι ρουφιάνοι, μπάτσοι, δικαστές και δεσμοφύλακες έχουν βλάψει ή προσβάλλει τους συντρόφους μας να ξέρουν ότι δεν θα ξεχαστούν όσος καιρός και να περάσει. Κάποια νύχτα θα δεχτούν την ανεπιθύμητη για αυτούς επίσκεψή μας με σφαίρες, με βόμβες, με σιδερογροθιές... Αυτή μας την ενέργεια την αφιερώνουμε ολόψυχα στα φυλακισμένα αδέρφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς... Με ληστείες, εμπρησμούς, εκτελέσεις, βόμβες, πεσίματα σε φασίστες και μπάτσους θα μας βρίσκετε μπροστά σας».
Τα παραπάνω κωμικά, αναδεικνύουν και τον πολιτισμό και την υψηλή κουλτούρα της εγχώριας αριστεράς. Που φυσικά, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μην καταδικάζει τρομοκρατικές ενέργειες, ενώ καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή για τα «δικαιώματά» τους (αυτά που δεν έχουν τα θύματά τους), όταν οι σύγχρονοι κατσαπλιάδες συλλαμβάνονται και κρατούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου