Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«Πολιτικό Πινόκιο» αποκάλεσε τον Σαμαρά η Χρυσή Αυγή!

Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή.
 
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας της «Χ.Α.» Χρήστος Παππάς  θέτοντας το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων είπε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικός πινόκιο φλόμωσε στα ψέματα τον ελληνικό λαό» και προειδοποίησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα απαντήσουμε με έφοδο».
 
Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Νίκου Δένδια που έσπευσε να ενημερώσει τον βουλευτή ότι  «τα περί εφόδου τα έχουμε ξανακούσει αλλά μου δίνετε την ευκαιρία να ξαναπώ πως τα τάγματα εφόδου δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά».
 
Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Χ.Α.» Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον κ. Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίζοντάς τον «παρατρεχάμενο του Σαμαρά που επιδίδεται σε επικύψεις». Επιπροσθέτως τόνισε τον υπουργό ότι «ο Ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και όχι κακομοίρης» και πως «οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας».
 
Από το στόχαστρο του κ. Κασιδιάρη δεν ξέφυγε και η κυρία Λένα Κιστοπούλου, δημιουργού της παράστασης που «γελοιοποιεί» τον Αθανασιο Διάκο. Ειδικότερα, ο νεαρός βουλευτής ανέφερε ότι «την ώρα που κόβετε τα επιδόματα στις πολύτεκνες οικογένειες, χαρίζετε εκατομμύρια ευρώ σε ΜΚΟ και σε κάτι ρεμάλια που παριστάνουν τους καλλιτέχνες βρίζοντας την χώρα».
 

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=221676

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου