Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο μεγάλος Ιωάννης Καποδίστριας.

Σήμερα συμπληρώνονται 181 έτη από την ημέρα (+27 Σεπτεμβρίου 1831) που ο αείμνηστος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας έπεφτε νεκρός, δολοφονημένος
από ελληνικά(σημ:Ήταν όντως ελληνικά;), δυστυχώς, χέρια ένεκεν διχόνοιας και προσωπικών παθών, χωρίς να αποκλείεται καθόλου και ο δάκτυλος ξένων, ανθελληνικών δυνάμεων. Οι Έλληνες θυμούνται τον γενναίο εθνικό Κυβερνήτη, μεγάλο πολιτικό άνδρα και ευεργέτη του Γένους με σέβας και τιμούν την μνήμη του ευλαβικά.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που σπούδασε την Ιατρική και τα θεωρητικές επιστήμες (φιλολογία, φιλοσοφία) στο εξωτερικό (Πάδουα) αφ' ου η Οθωμανική Διοίκηση (έτσι αποκαλούν την μαύρη σκλαβιά της τουρκοκρατίας η Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της) δεν διέθετε κανένα πανεπιστήμιο, αλλά ως γνήσιος Έλληνας ποτέ δεν...
περιφρόνησε την υπόδουλη Πατρίδα του θαμπωμένος από τα δήθεν φώτα της Εσπερίας. Πρόκειται για τον διπλωμάτη, ο οποίος είτε ως πρέσβυς είτε ως υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας είτε ως Κυβερνήτης της Ελλάδος, δεν καταδέχθηκε ποτέ να ξεπουλήσει την εθνική ταυτότητα, την κληρονομιά και τα δίκαια των Ελλήνων, χάριν κάποιας ανέντιμης ψευδεπίγραφης ειρήνης. Ήταν ο πλούσιος που δεν δίστασε να θυσιάσει την κοινωνική αίγλη και την χλιδή που του προσέφερε η θέση του δίπλα στον Ρώσσο Τσάρο, για να ωφελήσει την Επανάσταση, που φυτοζωούσε. Ήταν ο ακέραιος πατριώτης, που όχι μόνον δεν σπατάλησε το δημόσιο χρήμα (για διασπάθιση ούτε κατά διάνοιαν δεν μπορεί να γίνεται λόγος), αλλ' απεναντίας εργάσθηκε αμισθί για την συγκρότηση κράτους. Ήταν ο πιστός ευσυνείδητος Χριστιανός, ο οποίος εκκλησιαζόταν κάθε μέρα, πάσχιζε μέχρι εξαντλήσεως για τα ορφανά τέκνα και τους αναπήρους του Αγώνα και δεν δίστασε να διατάξει την παύση κάθε μασωνικής δραστηριότητος, καθ΄ όσον γνώριζε καλά πόσο επιζήμιοι για τον λαό και το έθνος είναι οι άνθρωποι αυτοί που πούλησαν την πίστη των πατέρων τους, για ν' αποκομίσουν εφήμερα υλικά οφέλη και αξιώματα μέσα από το σιωνιστικό κατασκεύασμα του τεκτονισμού.
Οι συγκρίσεις με τους σημερινούς πολιτικούς είναι θλιβερές. Εκείνος παρέλαβε στάχτες και ανέστησε κράτος με τακτικό Στρατό, διοίκηση και εθνική οικονομία, σχολεία και δικαστήρια. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε τον ωραίο μύθο του Φοίνικα, του πτηνού που αναγεννάται από την τέφρα του για να ονομάσει το πρώτο νόμισμα του νεοσύστατου κράτους, που παρίστανε αυτό ακριβώς το θέμα. Οι τωρινοί ταγοί «μας», εδώ και χρόνια κατέστρεψαν την εθνική οικονομία, κατέκλεψαν τα ταμεία, μας χρέωσαν σε τοκογλύφους για να έχουν τις προμήθειές τους από τις άνομες αγορές. Προσκυνούν τον αντίχριστο στις λέσχες Bilderberg και τους διαδρόμους της Σαηεντολογίας. Διαβάλλουν τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας και αφήνουν τους άρπαγες απατεώνες να νοσφίζονται τα ονόματα και τα σύμβολά μας, δεν τολμούν δε ν' αρθρώσουν λέξη για τους αλύτρωτους αδελφούς μας στην Βόρειο Ήπειρο και την Κωνσταντινούπολι, Ίμβρο και Τένεδο ούτε για την κατεχόμενη Κύπρο. Αν είχαν ως πρότυπο τον ενάρετο Εθνικό Κυβερνήτη, η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική.

http://egersis2.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7249.html

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η «επόμενη ημέρα» του Εθνικιστικού Κινήματος


Η «επόμενη ημέρα» του Εθνικιστικού Κινήματος

                                                  του Χρήστου Χαρίτου


Και τώρα, τι; Πολλές φορές τους τελευταίους μήνες σκέφθηκα αυτό το ερώτημα. Πολλές εικόνες και συναισθήματα περνούν από το μυαλό μου. Η ένταξή μου στο ΕΝΕΚ το 1985, η ίδρυση του Ελληνικού Μετώπου το 1994, η εισήγησή μου στην Κ.Ε. του Ε.Μ. να ενταχθούμε στον ΛΑ.Ο.Σ. «για να δημιουργηθεί η εθνική αντιπολίτευση στην Ελλάδα», η εκλογή των πρώτων «εθνικιστών» βουλευτών το 2007, οι προβληματισμοί για τους διάφορους «ελιγμούς» του Γ. Καρατζαφέρη, η θλιβερή προσχώρηση του Μάκη Βορίδη στην Ν.Δ., η εκλογική συντριβή του ΛΑ.Ο.Σ. το 2012.

Αν έκανα έναν κινηματικό απολογισμό αυτής της 27χρονης διαδρομής, θα έλεγα ότι αντικειμενικά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για το Κίνημα σήμερα, αφήνοντας για λίγο εκτός την γενικότερη κατάσταση. Οι λόγοι για αυτό:
 
  1. Πριν 27 χρόνια δεν τολμούσες να δηλώσεις «εθνικιστής», ούτε καν «πατριώτης». Σήμερα οι Έλληνες ακούν, ψηφίζουν και συμπαρίστανται.
  2. Πριν, ουδείς πίστευε ότι ένα κόμμα μπορούσε να σταθεί πολιτικά στα δεξιά της Ν.Δ., μετά την αποτυχία της Εθνικής Παρατάξεως, του Μαρκεζίνη και της ΕΠΕΝ. Κάνοντας ο ΛΑ.Ο.Σ. την αρχή, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες διεμβόλισαν από δεξιά την Ν.Δ. Σχεδόν 1.000.000 Έλληνες (16%) ψήφισαν το 2012 κόμμα στα δεξιά της Ν.Δ., στις πιο πολωτικές εκλογές της Μεταπολιτεύσεως.
  3. Πριν, το πολιτικό σύστημα ήταν «καθεστώς», με τον δικομματισμό να λαμβάνει 80-85% των ψήφων. Σήμερα η αξιοπιστία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι μηδενική και η πολιτική τους επιρροή ισχνή. Αν δεν μεσολαβούσαν οι εκλογές του Ιουνίου, ο κ. Σαμαράς με 18% θα βρισκόταν και πάλι σπίτι του, ενώ το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στα ποσοστά του 1974!
  4. Πριν, η Αριστερά είχε την απόλυτη ιδεολογική ηγεμονία στον δημόσιο χώρο. Σήμερα η Αριστερά γίνεται μέρος του πολιτικού συστήματος και η Δεξιά ριζοσπαστικοποιείται, αποκτώντας Κινηματικά χαρακτηριστικά.

Είναι προφανές, ότι υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα:

-          Θα χρεοκοπήσουμε και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα και τους Έλληνες;
-          Θα ανακάμψει το πολιτικό κατεστημένο;
-      Θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να υπερβεί την «σκληρή δημόσια εικόνα της» προκειμένου να εκφράσει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις; Πολύ ενθαρρυντικό το 7% αλλά μπορεί αυτό να γίνει 15%, για να μην μετατραπεί σε ένα «δεξιό ΚΚΕ», οδηγώντας παράλληλα σε αδιέξοδο όλες τις ισορροπίες του πολιτικού συστήματος;
-          Θα προσδώσει ο Πάνος Καμμένος μία συνεπή δεξιά ιδεολογική ταυτότητα στο κόμμα του, ή θα γίνει ένας «δεύτερος Καρατζαφέρης» και θα φυλλορροήσει και αυτός στην Ν.Δ.;
-          Δύναται ο εθνικιστικός χώρος να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα για να εκφράσει τις εθνικές ιδέες, στην θέση του ΛΑ.Ο.Σ; Ήδη το Εθνικό Μέτωπο και πολλοί άλλοι συναγωνιστές δραστηριοποιούνται σε αυτή την κατεύθυνση. Χρειάζεται αυτό αντικειμενικά ή θα υπάρχει αλληλοεπικάλυψη με την Χ.Α.;

Όλα αυτά δεν απαντώνται με δύο κουβέντες. Πρέπει να τα σκεφθούμε όλοι με ειλικρίνεια και παρρησία, χωρίς υπεκφυγές, έχοντας στο μυαλό μας την μεγάλη εικόνα. Αν ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατάφερε να εκφράσει πολιτικά και κοινωνικά τον «εθνικισμό» είναι άξιος συγχαρητηρίων, γιατί είναι ο μόνος που το κατόρθωσε από το 1974. Το αν μπορέσει όμως να τον μετουσιώσει σε ένα μεγάλο πατριωτικό Κίνημα, με κυβερνητική προοπτική, είναι το μεγάλο του στοίχημα τώρα. Για αυτό θα κριθεί στο άμεσο μέλλον, όχι για αυτό που πέτυχε σήμερα αλλά για αυτό που θα πρέπει να επιτύχει αύριο.

Να μην ξεχνάμε, ότι ο Γ. Καρατζαφέρης δεν μπόρεσε, ή και δεν θέλησε, να αυξήσει το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ. από το 4-5%, με αποτέλεσμα όταν τα πράγματα ζόρισαν το ποσοστό του να εκφυλισθεί στο 1,5%. Αν η Χ.Α. επαναπαυθεί στο 7%, πιστεύοντας ότι η «κρίση» την διασφαλίζει εκλογικώς, θα αντιμετωπίσει λίαν συντόμως ανάλογα προβλήματα.

Με την σειρά του, αν ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να διασπάσει τις δεξιές ψήφους της Ν.Δ. πρέπει να τού το πιστώσουμε. Αν θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα κόμμα της «εθνικής Δεξιάς» και όχι ένα θνησιγενές προσωπικό μαγαζί είναι τώρα το δικό του στοίχημα. Αν τα παθήματα του ΛΑ.Ο.Σ. γίνουν μαθήματα για τον εθνικιστικό χώρο, τότε μπορεί να υπάρχει διαθέσιμος πολιτικός χώρος για ένα νέο εθνικιστικό κόμμα. Το αν αυτό θα βρει κοινωνική αντιστοίχηση είναι η μεγάλη πρόκληση για αυτή την προσπάθεια.

Για εμένα δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Υπάρχει μόνο ο επίπονος αγώνας να δώσουμε πατριωτική προοπτική στον Ελληνικό λαό, ερχόμενοι σε σύγκρουση με το σύστημα. Η μεταβατικότητα και η ρευστότητα της σημερινής καταστάσεως δεν διασφαλίζει κανέναν και για τίποτα. Οι Έλληνες πλέον ψηφίζουν με leasing, «δανείζουν» απλώς την ψήφο τους σε ένα κόμμα την ημέρα των εκλογών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το ψηφίσουν σίγουρα και στις επόμενες εκλογές.

Για αυτό λοιπόν, χρειάζεται να δημιουργηθεί επειγόντως ένας εναλλακτικός πατριωτικός πόλος εξουσίας, που εκτός από την «εθνική αντιπολίτευση» θα καταθέτει και μία πρόταση εθνικής διακυβερνήσεως της Ελλάδος, αλλιώς το όλο εγχείρημα θα είναι έωλο και θα καταρρεύσει.

Ο Δημήτριος Υψηλάντης έλεγε «ας ελευθερωθεί το Γένος και ας είμαι ο έσχατος των Ελλήνων». Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πολλοί Υψηλάντηδες ανάμεσά μας, αυτό το έμαθα καλά τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν όμως σήμερα όλες οι προϋποθέσεις για να οικοδομηθεί ένα μεγάλο Πατριωτικό Κίνημα εξουσίας. Διότι αν όχι τώρα, πότε και αν όχι «εμείς», ποιοι; Και το σημαντικότερο: υπάρχει ένα έθνος που θέλει να περάσει στην «επόμενη ημέρα» και αναμένει την προοπτική και την καθοδήγησή μας.

«Πολιτικό Πινόκιο» αποκάλεσε τον Σαμαρά η Χρυσή Αυγή!

Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή.
 
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας της «Χ.Α.» Χρήστος Παππάς  θέτοντας το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων είπε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικός πινόκιο φλόμωσε στα ψέματα τον ελληνικό λαό» και προειδοποίησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, θα απαντήσουμε με έφοδο».
 
Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Νίκου Δένδια που έσπευσε να ενημερώσει τον βουλευτή ότι  «τα περί εφόδου τα έχουμε ξανακούσει αλλά μου δίνετε την ευκαιρία να ξαναπώ πως τα τάγματα εφόδου δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά».
 
Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Χ.Α.» Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον κ. Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίζοντάς τον «παρατρεχάμενο του Σαμαρά που επιδίδεται σε επικύψεις». Επιπροσθέτως τόνισε τον υπουργό ότι «ο Ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και όχι κακομοίρης» και πως «οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας».
 
Από το στόχαστρο του κ. Κασιδιάρη δεν ξέφυγε και η κυρία Λένα Κιστοπούλου, δημιουργού της παράστασης που «γελοιοποιεί» τον Αθανασιο Διάκο. Ειδικότερα, ο νεαρός βουλευτής ανέφερε ότι «την ώρα που κόβετε τα επιδόματα στις πολύτεκνες οικογένειες, χαρίζετε εκατομμύρια ευρώ σε ΜΚΟ και σε κάτι ρεμάλια που παριστάνουν τους καλλιτέχνες βρίζοντας την χώρα».
 

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=221676

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Κωνσταντινούπολη 6 Σεπτεμβρίου 1955


Κωνσταντινούπολη 6 Σεπτεμβρίου 1955


Το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, όλα φαινόταν ήρεμα στήν Πόλη. Μια μικρή ομάδα φοιτητών ήταν συγκεντρωμένοι στην Πλατεία του Ταξίμ, στην κορυφή του Πέρα, διαδηλώνοντας εναντίον της Ελλάδος. Η Ελλάδα ήταν πάντα ό συντηρούμενος από τις Τουρκικές αρχές στό­χος του όχλου. Οι πέντε μεγάλοι δρόμοι πού οδηγούσαν στην Πλατεία Ταξίμ γέμισαν ξαφνικά με ένα μαινόμενο όχλο οπλισμένο με τσεκούρια, φτυάρια, ρόπαλα, σκεπάρνια, σφυριά και σι­δερένιους λοστούς πού φώναζε «Kahrolsun giavourlar!» (Ανάθεμα στους γκιαούρηδες!) και «Yikin, kirin, giavourdur!» (Σπάστε, γκρεμίστε είναι γκιαούρης!). Όταν μαζεύτηκαν 50.000 περίπου άτομα, αλαλάζοντος όχλου, μπήκε σε εφαρμογή η επόμενη φάση του σχεδίου: Καταστροφή όλων των ελληνικών περιουσιών και βεβήλωση όλων των Ιερών και Όσίων του Ελληνισμού της Πόλης. Οι οδηγίες πού είχαν δοθεί ήταν να μη μείνει τίποτα όρθιο. Ακολούθησαν ώρες πραγματικής κόλασης. Ένα μέρος του όχλου κινήθηκε στο Istiklal Caddesi, το περίφημο Πέρα, πού στο ένα χιλιό­μετρο της διαδρομής του είχε, σαν το πιο φημι­σμένο εμπορικό κέντρο της Πόλης, 700 περίπου μαγαζιά πού το συντριπτικό τους ποσοστό άνηκε σε Έλληνες. Χρυσαφικά μεγάλης αξίας λεηλατήθηκαν μέσα σ' ελάχιστα λεπτά απ' τους συμπλεκόμενους μεταξύ τους διαδηλωτές. Όταν ο όχλος έφθασε στην Αγία Τριάδα, ακούστηκαν οι κραυγές «Ανάθεμα στους άπιστους!» και ο όχλος εισέβαλε στην εκκλησία. Ο,τι κινητό υπήρχε στον ναό καταστράφηκε ή βεβηλώθηκε. Εικόνες, άγια σκεύη, ράσα ήταν ο στόχος του μανιασμένου όχλου. Το Πέρα μέσα σε λίγες  αλλάξε όψη.
Στην Παναγία των Βλαχερνών, πού χτίστηκε πάνω στα θεμέλια Βυζαντινού ναού του 470 μ.Χ., ο όχλος των διαδηλωτών κατέστρεψε με απίστευτη μανία ό,τι οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν για χίλια τετρακόσια ογδόντα πέντε χρόνια. Στον Άγιο Γεώργιο στα Ψωμαθιά, μια εκκλησία χτισμένη τον 13ο αιώνα πού οι Τούρκοι ονόμαζαν kanli kilise (ματωμένη εκκλησία) απ' το αίμα πού έχυσαν στο σημείο εκείνο την ημέρα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης, η μανία των διαδηλωτών μετέτρεψε την ιστορική εκκλησία σε σωρό ερειπίων. Στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, γνωστή σαν Βαλουκλιώτισσα, οι αστυνομικοί καί ο νυχτοφύλακας πού υποτίθεται ότι τη φύλαγαν, καθοδήγησαν τον όχλο στην καταστροφή καί στη λεηλασία του ιστορικού Μοναστηρίου. Και οι τρεις μοναχοί πού βρισκόταν τη νύχτα της 6ης Σεπτεμβρίου στο Μοναστήρι είτε θανατώθηκαν είτε βασανίστηκαν. Ό 90χρονος μοναχός Χρύσανθος Μαντάς βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες της φωτιάς πού άναψαν για να τον κάψουν. Ό 6Οχρονος ηγούμενος, επίσκοπος Παμφιλίου Γεράσιμος, βασανίστηκε και τραυματίστηκε βαρεία στο κεφάλι. Ό 35χρονος ιερέας Ευάγγελος χτυπήθηκε και βασανίστηκε. Ό όχλος απαιτούσε τη σταύρωση του πού τελικά δεν έγινε, γιατί οι διαδηλωτές ήθελαν να απολαύσουν μία αργή καί σαδιστική σταύρωση, αλλά καθυστέρησαν πολύ, τους πρόλαβε ο Στρατιωτικός Νόμος πού κηρύχτηκε τα μεσάνυχτα και φοβήθηκαν τις συνέπειες του. Οί Πατριαρχικοί Τάφοι καί τα σκηνώματα των μεγάλων ευεργετών του Γένους πού από το 1850 καί μετά τοποθετούντο στον αυλόγυρο της Ιεράς Μονής, καταστράφηκαν με καννιβαλική μανία. Οι Πατριαρχικοί Τάφοι ανοίχτηκαν καί τα οστά των νεκρών σκορπίστηκαν στους δρόμους. 21 ελληνικά εργοστάσια καταστράφηκαν ολοκληρωτικά. Σε όσα βρισκόταν στα παράλια του Βοσπόρου οι μηχανές και τα εργαλεία πετάχτηκαν στη θάλασσα. 110 ελληνικά εστιατόρια και ξενοδοχεία λεηλατήθηκαν, καταστράφηκαν ή παραδόθηκαν στις φλόγες. Λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν και τα 27 ελληνικά φαρμακεία. Οι βιασμοί γυναικών, ανεξάρτητα απ' την ηλικία τους, υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τους 200 τη νύχτα εκείνη, ενώ παρέμεινε άγνωστος ο τελικός αριθμός των νεκρών, πού ξεπέρασε τους 20, παρ' όλο πού οι οδηγίες πού είχαν δοθεί απαγόρευαν τις δολοφονίες. Το οργανωμένο σχέδιο της ολοκληρωτικής καταστροφής των περιουσιών των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης διήρκεσε 6 ώρες περίπου. Στις 12 τα μεσάνυχτα και, αφού οι τέλεια οργανωμένες ομάδες είχαν σχεδόν ολοκληρώσει το έργο τους, η Τουρκική Κυβέρνηση ευαρεστήθηκε να κηρύξει Στρατιωτικό Νόμο σε μια Πόλη παραδομένη στις φλόγες. Το σχέδιο τους σημείωσε καταπληκτική επιτυχία. Το σύνολο σχεδόν των ελληνικών περιουσιών καταστράφηκε. Ό ελληνικός πληθυσμός τρομοκρατήθηκε. Οι απειλές για τη ζωή όσων είχαν επιβιώσει ήταν διάχυτες στην ατμόσφαιρα. Ό στόχος τους λαβώθηκε θανάσιμα.
Ό Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης που επιβίωσε την κατάληψη του 1453, και τις σφαγές του 1821, δεν επρόκειτο να συνέλθει ποτέ από το χτύπημα της νύχτας αυτής. Σιγά-σιγά οι Έλληνες εγκατέλειπαν την Βασιλεύουσα για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη ζωή τους.
Πηγή http://2.bp.blogspot.com

YΓ. Και συ λαέ ,(και ψηφοφόρε), μαλακισμένε… μην ξεχνάς ….χάζευε τον Σουλειμάν. (στον ΑΝΤ1). 

ΥΓ2. Στον δήμο Ντιντιμ της Τουρκίας, υπογράφηκε «Πρωτόκολλο ειρήνης και φιλίας» ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, (ένα κόμμα που ασκεί αριστερή πολιτική), και την οργάνωση του κόμματος CHP Αϊδινίου. Τα δύο κόμματα ανακηρύχθηκαν αδελφές . Ο αδελφός πρόεδρος της νομαρχιακής του CHP Αϊδινίου Μπαρκάν Καλινομούζ δήλωσε πως... «Ο λόγος για τα βάσανα που έχουν σε αυτό το διάστημα οι γείτονες δεν είναι η σοσιαλδημοκρατία. Και τα δύο κόμματα αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό».... 
Και συ λαέ μαλακισμένε μην ξεχνάς τον… ιμπεριαλισμό, και βλέπε Σουλειμάν 


http://www.triklopodia.com/2012/09/6-1955.html

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ... ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΥΨΟΥΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ» .